Hoe wij werken

GrowX is opgericht met hulp van LIOF, het Limburgs investeringsfonds, om bedrijven te ondersteunen bij hun online ambities.

Bedrijven die online (willen) groeien hebben vaak te maken met grote uitdagingen. Aan de ene kant zoek je expertise die niet makkelijk te vinden is, vooral niet in deze regio. Tegelijkertijd is het soms moeilijk om de expertise die zich aandient te beoordelen. Aan de andere kant heb je vaak de tijd niet en/of ben je mogelijk niet in staat om verschillende specialisten aan te sturen en te laten samenwerken als één team. En tenslotte hangt er meestal een hoog prijskaartje aan dit soort expertise.

Het model dat GrowX heeft ontwikkeld biedt een antwoord op deze vragen.

GrowX wordt aangestuurd door mensen met een stevig trackrecord op het gebied van (online) bedrijfsstrategie, online marketing, content creatie, data-analyse en management. Deze mensen hebben op hun beurt een dedicated team van talentvolle medewerkers beschikbaar. Zo’n team helpt op alle fronten bedrijven met het behalen van hun online groei en dat tegen kostprijsprijstarieven. In ruil voor ons e-commerce partnership zijn bedrijven bereid te delen in het succes middels een percentage van de groei die we bewerkstelligen. Een vorm van 'no cure no pay'.

Wel zijn we kieskeurig in de bedrijven waarmee we in zee gaan. Een klik, respect en vertrouwen moeten er zijn. Daarnaast moeten we uiteraard geloven in de potentie van je bedrijf. Beide criteria werken natuurlijk wederzijds. Je moet ook voor ons willen kiezen.

Interesse? Laten we dan eens een kopje koffie drinken. Stuur een berichtje naar koffie@grow-x.nl en Bas of Patrick plannen graag een afspraak met je in.

Tot snel!

GrowX